Cadeaubon

Op zoek naar een origineel en ontspannen cadeau? Geef dan een cadeaubon van Jade Beauty and Nails. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Je kunt ook een losse behandeling cadeau geven.

Bestellen

Je kunt een cadeaubon telefonisch bestellen via 06-25 131 504.

Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar jadebeautyandnails@gmail.com . Vermeld daarin duidelijk je wensen plus je NAW-gegevens. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een e-mail terug met daarin de bankgegevens en een betalingskenmerk. Het versturen van de cadeaubon vindt plaats nadat het bedrag is ontvangen.

Uiteraard is de cadeaubon ook bij Jade Beauty and Nails zelf te koop. Aangezien ik geen vaste openingstijden heb is het verstandig om van te voren even te bellen, zo voorkom je dat je voor een dichte deur komt te staan.

Cadeaubon

* De cadeaubon kan tot uiterlijk een jaar na uitgifte ingewisseld worden bij Jade Beauty and Nails. De op de bon vermelde  waarde dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor contant geld. Elke verandering in de waarde en/of kenmerken maakt de cadeaubon ongeldig. Voor het verzenden van de cadeaubonnen wordt  € 2,50 aan verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.